Over ons

Over Archiefvernietiging.nl

Archiefvernietiging.nl is een initiatief van Visser Assen Recycling. Sinds 1934 een begrip in de wereld van recyclen en het vernietigen van archieven. Ons doel is om bedrijven in heel Nederland volledig te ontzorgen met het vernietigen van hun vertrouwde documenten. En dit doen wij al meer dan 80 jaar met passie! Hierdoor weten wij als geen ander dat het vernietigen van een archief een zorgvuldige taak is. Wij beschikken over een netwerk met landelijke dekking. Milieuvriendelijk werken is hierbij zeer belangrijk voor ons. Daarom investeren wij regelmatig in moderne apparatuur en wordt ons werkproces steeds effici?nter.

Wij garanderen een scherpe prijs en snelle service

Het grote voordeel van Archiefvernietiging is dat onze organisatie actief is in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij ontzettend snel schakelen en garanderen wij standaard scherpe prijzen. Bij een aanvraag kijken we allereerst naar dichtstbijzijnde schakel in ons netwerk. Deze komt bij u langs op een afgesproken datum en tijdstip. Vaak al binnen een week! Wij maken veelal gebruik van vaste routes en ophaalpunten. Hierdoor is de kans groot dat uw locatie snel aan de beurt is.

Wij denken graag mee aan een geschikte oplossing voor uw bedrijf

Heeft u regelmatig een grote stapel documenten die vernietigd moeten worden? Dan denken wij graag mee aan een geschikte oplossing. Het kan namelijk een stuk kosteneffici?nter zijn om een container te laten plaatsen. Deze kunnen wij brengen en klaarzetten op een gewenste locatie. Ook kan het soms voorkomen dat het goedkoper is om periodieke afspraken te maken waarin wij langskomen met onze eigen voertuigen. Wij adviseren hier graag over!

Heeft u vragen over onze diensten en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel 31 (0) 592 37 03 78 om een van onze medewerkers te spreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw archief te vernietigen

In 2 kliks, zo geregeld. U ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte voor uw aanvraag.