Vertrouwelijke documenten vernietigen

Vertrouwelijke documenten vernietigen

Wilt u documenten vernietigen die privacygevoelige gegevens bevatten zoals persoonsgegevens? Dat kan bij Archiefvernietiging.nl. Wij vernietigen vertrouwelijke documenten discreet en veilig volgens wettelijke normen. Als bewijs krijgt u een vernietigingscertificaat. Deskundig en betrouwbaar.?

Bij vertrouwelijke documenten wordt een professioneel en veilig vernietigingsproces vereist. Veel bedrijven en organisaties beschikken over privacygevoelige informatie en moeten deze documenten op een gecertificeerde en veilige manier vernietigen. Daarbij kunnen wij u van dienst zijn.

Voorbeelden van vertrouwelijke documenten zijn:

  • Klantgegevens
  • Medische dossiers
  • Financi?le documenten
  • Personeelsgegevens
  • Zakelijke correspondentie

Veilig en voordelig vernietigen

Bij Archiefvernietiging.nl?werken wij met moderne apparatuur en wij hebben een uitgebreid netwerk door heel Nederland. Hierdoor is het zeer voordelig om documenten te laten vernietigen voor een standaard scherpe prijs. Wij werken milieubewust en vinden het zeer belangrijk om te recyclen. Papier is namelijk tegenwoordig 100% recyclebaar.

Container nodig?

Wij vernietigen uw vertrouwelijke documenten in een afgesloten en beveiligde ruimte onder de EG-richtlijn 95/46/EG. Dit kan zowel eenmalig als structureel. Hiervoor bieden wij meerdere mogelijkheden, zoals het plaatsen van een rolcontainer of grote afzetcontainer op locatie. Deze kan al binnen een week worden geplaatst. Al onze containers zijn beveiligd met kwalitatieve sloten zodat alles veilig wordt opgeslagen. Zodra de container vol is, komen wij deze ophalen en vernietigen wij de inhoud.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen!