Papier vernietigen

Papier vernietigen

Het is vanzelfsprekend dat papier vernietigen met privacygevoelige informatie zorgvuldig moet gebeuren. Wij doen dit al sinds 1934 en weten daarom als geen ander hoe wij om moeten gaan met het vernietigen van bedrijfsgegevens. Documenten die vertrouwde informatie bevatten moeten zo snel en discreet mogelijk worden vernietigd. Wij zijn hier volledig voor gecertificeerd en garanderen dat dit snel gebeurd. Ook kan het zijn dat u een flinke stapel met oud papier heeft liggen dat dringend opgeruimd moet worden. In dat geval komen wij graag bij u langs om dit op te halen en te recyclen.

Offerte aanvragen

Wat zijn de kosten om papier te vernietigen?

Bij Archiefvernietiging.nl hanteren wij standaard superscherpe prijzen. Dit komt met name door onze moderne apparatuur en uitgebreide netwerk in heel Nederland. Hierdoor kunt u uw papier zeer voordelig laten vernietigen in een veilige omgeving. Ook is milieubewust werken bij ons zeer belangrijk en proberen wij zoveel mogelijk te recyclen. Met name papierafval is tegenwoordig 100% recyclebaar. Door papier te scheiden van uw normale afval kunt u ook flink besparen op het milieu en afvalkosten!

Eenmalig papier vernietigen of periodiek

Wij vernietigen papier zowel eenmalig als structureel. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen. Zo is het mogelijk om een rolcontainer of grote afzetcontainer op locatie te krijgen waarin u zelf al het papier kunt verzamelen. Deze zijn voorzien van kwalitatieve sloten zodat alles veilig achter slot en grendel zit opgesloten. Zodra deze container vol is komen wij bij u langs om deze op te halen. Heeft u een grote verzameling papier waar u snel vanaf wilt? Ook dan kunnen wij op zeer korte termijn bij u langskomen om dit te vernietigen. Vernietiging van papier vindt bij ons altijd plaats in een afgesloten en beveiligde ruimte onder de EG richtlijn 95/46/EG.

Tip: wilt u het papier liever zelf langsbrengen? Ook dat is mogelijk! Wij hebben verschillende locaties in Nederland waar dit mogelijk is. Neem hiervoor contact op om te vragen naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen!