Laptop vernietigen

Laptop vernietigen

Bij Archiefvernietiging.nl kunt u de data in uw laptop veilig laten vernietigen op professionele wijze. Wij zijn gespecialiseerd in datavernietiging voor bedrijven. U krijgt de zekerheid dat de data die op uw laptop staat op een veilige manier wordt vernietigd. Na vernietiging ontvangt u een certificaat als bewijs.?

Veilig en betrouwbaar bij Archiefvernietiging

Laptops bevatten vaak veel privacygevoelige bestanden en informatie. Door de AVG-wet is het noodzakelijk dat persoonsgegevens beschermd zijn. Archiefvernietiging.nl voldoet aan alle ?richtlijnen hiervoor. Wij garanderen dat de vernietiging van de data op uw laptop 100% veilig en discreet gebeurt. Wij hanteren daarbij de norm van DIN 66399 veiligheidsniveau 4. Ook zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Data van laptop wordt vernietigd in een shredder

De data die zich in de laptop op gegevensdragers zoals harde schijven of SSD’s bevindt, wordt milieuvriendelijk vernietigd in onze shredder. Deze grote machine voldoet aan alle wettelijke richtlijnen, met name van de AVG-wet. De shredder versnippert de gegevensdragers volledig. Ook geven wij een vernietigingsverklaring mee, dit is tevens een bewijs dat alle data is verwijderd. Serienummers en andere documentatie kunnen verwerkt worden in deze verklaring zodat u bij eventuele controles aan kunt tonen dat u voldoet aan de AVG-wetgeving.

Ook kunnen wij andere datadragers vernietigen zoals:

Doordat we actief zijn in heel Nederland kunnen wij snelle service bieden. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen!