Harde schijf vernietigen

Harde schijf vernietigen

Wilt u uw harde schijf laten vernietigen door een professionele organisatie? Archiefvernietiging.nl is gespecialiseerd in datavernietiging voor bedrijven en geeft de zekerheid dat uw harde schijf volledig wordt vernietigd. Wij geven de garantie dat uw data wordt gewist, omdat wij de datadragers verdelgen in een shredder. Nadat uw harde schijf is vernietigd ontvangt u hier een certificaat van. Dit is tevens een garantiebewijs zodat u zeker bent van een volledige verwijdering van alle data. Wij vernietigen vrijwel alle digitale datadragers zoals harde schijven/harddisks, USB-sticks, SD-kaartjes, PC?s, laptops, CD?s, DVD?s en tapes. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Volledig gecertificeerd om harde schijven te vernietigen

Achiefvernietiging.nl is volledig gecertificeerd om harde schijven te vernietigen. Hierdoor verzekeren wij dat onze vernietigingsprocessen 100% veilig zijn en er geen data overblijft nadat uw datadrager is vernietigd. Harde schijven staan vaak vol met vertrouwde bestanden en privacygevoelige informatie. Niemand wil dat deze informatie in handen komt van derden. Met name door de AVG-wet is het nu noodzakelijk dat er geen data achterblijft op de resterende deeltjes van de harddisk. Ook worden persoonsgegevens extra beschermd door deze wet. Daarom vindt vernietiging bij ons plaats onder alle richtlijnen en voldoen wij aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Harde schijf laten vernietigen in een shredder

Harde schijven worden compleet vernietigd in onze shredder. Dit is een grote machine die ervoor zorgt dat de harddisk volledig wordt versnipperd. Het voordeel van deze machines is dat ze voldoen aan de richtlijnen van de AVG-wet. Er blijven slechts kleine snippers over van de schijf. Hierdoor is er geen informatie meer beschikbaar of te lezen. Ook stellen wij naderhand een vernietigingsverklaring op. Indien gewenst kunnen hier zelfs de serienummers en andere documentatie in verwerkt worden. Hierdoor voldoet ook u aan de AVG-wet en bent u volledig beschermd bij eventuele controles!

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen!